Korišćenjem naše webstranice prihvatam korišćenje kolaćiča u skladu sa Politikom kolačića.

O nama

Kuća Delova je osnovana krajem 2001.godine pod nazivom Moltech-yu doo, a 01.01.2013 godine je firma promenila naziv u KUĆA DELOVA D.O.O. Na samom početku naše preduzeće se bavilo uvozom klinastih kaiševa (zupčastih i varijatorskih), valjkastih (galovih) lanaca. Snabdevali smo tržište tadašnjeg SRJ. Svake godine smo proširivali asortiman naših proizvoda i usluga. Tako smo počeli proizvodnju i ugradnju ekstramultus kaiševa, PVC i PU transportnih traka, teflon traka (platno i mreže), filcane trake za pekare, parne trake od PE i doboš sita za začinsko bilje, kao i pribor za mehaničko spajanje transportnih traka (aligator i anker kopče). Transportnih i potpornih valjaka za transportne trake, transporne sisteme sa upravljanjem po narudžbi po potrebi kupca.

Ujedno smo krenuli sa uvozom zaptivnih guma u rolnama obično, uljnotporno i EPDM kvaliteta i protivklizne gume tzv. metro tepiha i uzdužno rebraste gume. PU kaiševi okrugli, trapozoidni, petouglog presek za transportne svrhe (sa i bez korda). Naš sledeći korak u proširenju su bili ležajevi i kućišta sa priborom, osigurači (segeri, rascepke, mazalice,civije,itd.) kuglice, klinovi za osovinu, lačanici, zupčaste letve sa zupčanicima, remenice za zupčaste kaiševe, za klinaste kaiševe…
Aktivno trgujemo sa velikim izborom cevi: gumenim, PVC ,PA, PU za pneumatiku, usisno-potisnim, za pretakanje, vagres i ventilacionim cevima ujedno sa priborom za njih (šelne obične, stege za visoki pritisak, spojnice za pneumatska creva, itd.)

Classic